Länkar i textmeddelanden (SMS)

Om du får ett SMS-meddelande som innehåller länkar till skadliga eller falska webbplatser kommer appen att meddela dig om det. Du behöver bara bestämma om du fortfarande vill öppna länken.

För att kontrollera länkar i SMS:

1. På Kaspersky-appens nedre flikfält trycker du på Alla funktioner.
  2. Tryck på Säkra meddelanden.
  3. Tryck på Kontrollera länkar i SMS.
  4. Ställ in omkopplaren Varna mig om skadliga länkar till PÅ.

Kaspersky-appen meddelar dig om ett SMS du får innehåller länkar till skadliga eller falska webbplatser.